torstai 28. joulukuuta 2017

Lumityöt lumenkolaukset lumienlapioinnit Tampere pikkutaloyhtiöihin, omakotitaloihin, kotitalouksiin. Mukana oma lumikola ja lumilapio. Palvelemme n. 50 km säteellä Tampereesta.


Lumityöt lumenkolaukset lumienlapioinnit Tampere + lähikunnat pikkutaloyhtiöihin, omakotitaloihin, erilaisiin kotitalouksiin. Mukana oma lumikola ja lumilapio. 

Palvelemme n. 50 km säteellä Tampereesta muunakin kuin vanhuspalveluina. Käteisellä tottakai. Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne, niin halutessanne.

Lumenluontitilaukset sähköpostilla e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291 
(puhelut parhaiten illasta, ei soittoja ennen aamu 9 kiitos)

Puhelin on heikko sopimustaustaa ja tiedustelua varten. Sähköpostilla voidaan sopia oman aikataulun mukaan, ilman että häiritään toistemme hommia.


Normaalihinnoittelu 50 euroa per tunti ( + siirtymäkorvaus tapauskohtaisesti ) Tapauskohtaisesti jos vain yksi lumikolan kolausviiva ja rappujen harjaus, niin hinta toki pienempi. Etäisyydet toki vaikuttavat hinnoitteluun. Autoilu ei ole ilmaista.

Vanhuspalveluina tarjoamme myös erikseen mattojen tamppauksia mattotelineilänne ymv. Ota yhteyttä ja tarkista voimmeko palvella?

Iloista valkoisen lumen aikaa vaihteeksi ;)




Kotitalousvähennyskuitti tarvitessanne sähköpostiinne

......................
Lumityöt Tampere + lähikunnat: Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Ylöjärvi
https://lumityot-tampere.blogspot.fi
...............................................
Mikäli asiakkaalla on lumilinko voimme toki sitäkin hyödyntää ;) hinnan ollessa sama. Monasti vain tuo lumikola on kätevin pikkupihoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti