keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Lunta on tullut harvakseltaan, välillä saattaa kuten eilen lumentulo pitkin päivää kertyä niin että omalta kohtaa sai kolata lumet illasta ennen nukkumaanmenoa. No aamusta 20.1.2021 sitten kävin Pyynikillä kun olettama että sama tilanne kohteessa

Lunta on tullut harvakseltaan, välillä saattaa kuten eilen lumentulo pitkin päivää kertyä niin että omalta kohtaa sai kolata lumet illasta ennen nukkumaanmenoa. 

Aamusta 20.1.2021 sitten kävin Pyynikillä kun olettama että sama tilanne kohteessa. Oli karvan vähempi kuin Hervannassa.



Talonmiespalvelu@gmail.com yhteydenotot.

Puhelin whatsup: 044-3380291 ( En käytä facebookia jatkuvan mainostulvan ja asiattomien viestiensä runsauden takia, enkä suosittele muillekaan mielivaltaisten sensuuritulkintojensa kautta missä liki "Valkoista lunta" tmv ilmaisut ovat jo fb-käyttöehtojen vastaisia. Suomalaisille suomalaista palvelua, eikä mitään robottihuuhaa sensuurisomea.



------

PS: Otetaan vastaan omenapuiden, pihapuiden leikkauksia, puunkaatoa, pensasaitojen leikkauksia, sekä kevään edetessä puutarhajyrsin ja mies käytettävissä pintamaiden muokkauksiiin: https://Puutarhajyrsinta.blogspot.com

-----

https://lumityot-tampere.blogspot.com/

--------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti